• Donuts

    bestellen

    meer

Donuts bestellen doe je bij personaliseer je donut!

Zin in iets zoets? Personaliseerjedonut.nl is het antwoord op jouw lekkere trek! Stil jouw honger met onze heerlijke donuts, met liefde voor jou gemaakt. Bestel op maat gemaakte, custom donuts en laat deze bezorgen op de gewenste locatie op een moment dat jou goed uitkomt. Een originele traktatie voor een afscheid, verjaardag of bruiloft. Kortom: donuts bestellen doe je bij Personaliseerjedonut.nl!

PS: ben je op zoek naar Stroop &Zo? Dan ben je hier goed! Stroop &Zo gaat verder onder de naam personaliseerjedonut.nl. Meer weten? Lees hier verder.

Voor iedereen een smaak!

Van aardbeismaak tot karamelsmaak: bij personaliseerjedonut.nl vind je voor iedere zoetekauw een heerlijke donut. We kunnen zelfs op maat werken!

Lees meer

Donuts met allerlei thema's

Zoek je een feestelijke schooltraktatie? Of een origineel alternatief voor een bruidstaart? Personaliseerjedonut.nl gaat voor je aan de slag!

Lees meer

Personaliseer je donut!

Verras iedereen met een doos gepersonaliseerde donuts. Je kunt de smaak én topping bepalen en desgewenst zelfs nog tekst toevoegen. Een originele traktatie!

Lees meer

Blog

Gaan jullie binnenkort trouwen?

Willen jullie de gasten iets origineels en lekkers kunnen aanbieden? Denk dan eens aan bruiloft donuts. Kies voor een echt pronkstuk: donuts als bruidstaart. 

Lees meer
 

Online donuts bestellen!

Donuts worden steeds populairder als traktatie voor allerlei gelegenheden. Of gewoon zomaar! Zo is het leuk om donuts te kopen voor een kraamfeest, oud & nieuw, een verjaardag op school of een bruiloft. Ze zien er vrolijk en kleurrijk uit en smaken heerlijk. Bij Personaliseerjedonut.nl kun je terecht voor talloze soorten donuts, van simpel gesuikerde American donuts kopen tot uitgebreid gedecoreerde donuts voor een specifieke gelegenheid bestellen. Bovendien laat je de donuts bezorgen op een locatie en tijdstip die voor jou handig zijn: thuis, op het werk of zelfs op de locatie van jouw trouwreceptie. Per stuk of in grote hoeveelheden. Je tovert vast en zeker een lach op het gezicht van jouw gasten.

Prijslijst

Bestellingen vanaf €45,- worden gratis bezorgd in een straal van 15 kilometer rond Amersfoort! Daar buiten geldt een kleine meerprijs.

  • Donut gesuikerd: €1,00
  • Donut met topping: €1,55
  • Donut met topping en tekst: €1,80
  • Minidonut gesuikerd: €0,65
  • Minidonut met topping: €1,15
  • Minidonut met topping en tekst: €1,40

Custom donuts bestellen

Naast kant-en-klaar donuts laten bezorgen kun je bij ons terecht voor het maken van donuts ‘op maat’. Wij kunnen bijvoorbeeld een bedrijfslogo, persoonlijke boodschap of uniek design in jouw donuts verwerken. Bovendien heb je de keuze uit ‘gewone’ donuts of minidonuts bestellen. Niets is te gek en alles is bespreekbaar! Geef dus gerust jouw wensen door en wij kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Wij staan voor maatwerk, personaliseren en donuts geheel naar wens maken. Vandaar dat wij geen webshop zijn.

Maak gebruik van de bezorgservice van Personaliseerjedonut.nl door een bericht te sturen naar 06-3095 1126 of door het bestelformulier in te vullen. Wil je minidonuts kopen? Of juist rijk gedecoreerde exemplaren? Geef het gerust aan. Uiteraard kun je langs één van deze wegen tevens meer informatie opvragen. Dit kan eventueel ook via het contactformulier. We vertellen je met alle plezier en trots meer over onze ambachtelijke donuts!

 

Personaliseerjedonut.nl levert donuts bij jou op locatie.

Een smakelijke verrassing voor iedereen!