• Donuts

    bestellen

    meer

Donuts met dieren

Wat een beestenboel! De donuts met dieren van Personaliseerjedonut.nl zijn een feest voor het oog én voor de mond. Super leuk om mee te trakteren tijdens een verjaardag of op school. Begint je maag al te knorren? Heb je honger als een paard? Bestel direct jouw dierendonuts!

 

Een leuke en lekkere dierentraktatie

Op zoek naar een orginele traktatie, een leuk cadeau of iets lekkers bij jou thema feest? met de heerlijke gepersonaliseerde dieren donut weet je zeker dat mensen het evenement zullen onthouden. Donuts vallen altijd in goede aarde, en zijn eens wat anders dan waar mensen normaal mee aankomen. Daarnaast is het leuk dat je de donuts helemaal aan je eigen wensen kunt aanpassen. Hierdoor ontwerp jij een totaal gepersonaliseerde traktatie.

  • Personaliseer met welk soort dier je ook wilt
  • Een lekkere en leuke toevoeging wanneer je een thema feest geeft
  • Je bestelt de donuts compleet naar wens
  • Zorg dat je gast nog lang over jou feest napraten
  • Bezorgd bij jou op locatie

Jouw dierentraktatie bestellen

Met de eindeloze mogelijkheden van Personaliseerjedonut.nl zit er altijd wel de donut bij die aan jou wensen voeldoet. Zo kun je onder andere kiezen welke topping je graag op de donuts wil hebben, welke dieren jij op de donuts wil hebben staan en of je voor mini donuts of normale donuts kiest. Jouw dierendonuts zijn speciaal op basis van jou wensen gemaakt. Je kunt er zoveel kiezen als je wilt. Je offerte aanvragen doe je snel en eenvoudig online. Ook kun je contact op nemen om je wensen te bespreken.

 
Bestel hier je donuts met dieren!

Personaliseerjedonut.nl levert donuts bij jou op locatie.

Een smakelijke verrassing voor iedereen!