• Donuts

    bestellen

    meer

Een handige donutbox vol lekkers!

Kun je geen keuze maken uit de talloze heerlijke donuts van Personaliseerjedonut.nl? Geen zorgen, want je kunt ook een handige donutbox bestellen, per smaak of per thema bijvoorbeeld. Wij stellen een doos vol met donuts die mooi op elkaar afgestemd zijn voor je samen. Wat dacht je van een box met griezelige Halloween-donuts, een doos geboortedonuts voor een babyshower of een verzameling donuts in de lievelingskleur van jouw zoon of dochter (leuk als traktatie op school)? Lekker én lekker makkelijk! Er is van alles mogelijk, dus laat ons gerust jouw ideeën weten.

Prijsoverzicht voor donutboxen

De heerlijke donuts van Personaliseerjedonut.nl bezorgen wij bij jou thuis in een doos. Wij zetten de prijzen graag voor je uiteen:

 

Doos van 12 donuts

€18

Doos van 24 donuts

€36

 

Bezorging < 15 kilometer rond Amersfoort

Gratis!

Bezorging > 15 kilometer rond Amersfoort

Kleine meerprijs

 

 

Zelf aan de slag met donuts

Donuts zijn een feestelijke traktatie en donuts maken is echt een feestje! Dat weten wij uit ervaring en delen we graag met jou. Vandaar dat je bij ons ook alles kunt bestellen om zelf donuts te versieren. Wij sturen jou naturel donuts met toppings en dips naar keuze, zodat jij thuis de creabea uit kunt hangen. Dat is in je eentje al heel leuk, maar natuurlijk nóg gezelliger met elkaar. Zo is het de perfecte setting voor o.a. een origineel kinderfeestje of vrijgezellenfeest met jouw vriendinnen.

Een themabox of ‘maak je eigen donuts’-pakket bestellen? Plaats jouw bestelling door een bericht te sturen naar 06-3095 1126 of via het bestelformulier. Wij zien je bestelling graag tegemoet!

Personaliseerjedonut.nl levert donuts bij jou op locatie.

Een smakelijke verrassing voor iedereen!