• Donuts

  bestellen

  meer

Gepersonaliseerde donuts voor bedrijven

Jouw personeel, zakenpartners of collega’s verblijden met een origineel geschenk? Wil je een zakelijke bijeenkomst voorzien van eens iets anders dan de standaard catering? Laat dan donuts op maat maken bij Personaliseerjedonut.nl! Wij helpen jou ook op zakelijk gebied graag aan een ware smaakbeleving – en er is niets zo leuk en lekker als een donut.

Een uniek, smakelijk geschenk

Donuts zijn niet alleen overheerlijk, maar ook nog eens super veelzijdig. Ze kunnen altijd en overal! Waarom dan niet voor zakelijke aangelegenheden? En dat kan natuurlijk van alles zijn. Verplaats je maar eens in de volgende situaties:

 • Je loopt een vergadering binnen en op de tafel pronken geen broodjes ham en kaas, maar donuts!
 • Het team heeft de afgelopen periode extra haar best gedaan en dat verdient een beloning. Waarom geen zoete traktatie?
 • Jarig? En wil je niet dat er zoals gebruikelijk taart over blijft? Trakteer donuts op het werk!
 • Geef donuts als relatiegeschenk of bedankje aan een zakenpartner of klant – gegarandeerd dat zo’n blijk van waardering op prijs gesteld wordt
 • Een opening of jubileum is feestelijk – en dat zijn donuts ook! Losse donuts, een sweet table of een heuse donut wall tillen de feestbeleving naar het volgende niveau
 • Meer naamsbekendheid creëren? Wedden dat mensen donuts in jouw bedrijfskleuren en met het bedrijfslogo nooit zullen vergeten?
 • Een kerstpakket dat niet bestaat uit de standaard fles wijn en fondueset, maar vol zit met smakelijke en prachtige donuts

Zoals je ziet zijn donuts voor bedrijven een bijzondere traktatie en een originele manier van marketing. Ongetwijfeld dat daarover wordt nagepraat!

Custom donuts laten maken

Hier bij Personaliseerjedonut.nl kun jij donuts helemaal naar wens laten maken. Dat kan op allerlei manieren. Denk bijvoorbeeld aan glazuur in de kleuren van jouw huisstijl, decoratie in de vorm van het bedrijfslogo, en een slogan, actieleus of persoonlijke boodschap. Vraag een offerte aan en bespreek jouw wensen samen met ons, zodat wij de perfecte donuts voor jou kunnen bereiden. Neem gerust contact met ons op!

Personaliseerjedonut.nl levert donuts bij jou op locatie.

Een smakelijke verrassing voor iedereen!